Open-tuindagen

Open tuin 2018 - zondag 15 juli van 10 tot 18.00uur

Op zondag 15 JULI is "onze" open-tuin-dag samen met 3 andere projecten van mij nl. "Katriens tuin", "De mobiele fruitpers" en "De Boerderijtuin"; VIER OP EEN RIJ in Beernem op 1 dag! In elke tuin ligt er een flyer met info voor u klaar (ook fietsroute).

De inkom van onze tuin is 2.5 euro pp en gaat terug integraal naar AzG.

De bar i.s.m. vzw SAMEN is ten voordele van het NORSA-project in Zuid-Afrika (voor weeskinderen).

Een taartenbuffet wordt verzorgd door onze dochter Marie.

Een klein gamma vaste planten (vooral eigen selecties) wordt te koop aangeboden.

Ons fotoboek "tuin OOSTVELD" is tevens verkrijgbaar op deze dag. Ook te verkrijgen via de Standaard Boekhandel.

Groepen/Groups are welcome

Groepen (min 15 pers.) kunnen onze tuin bezoeken vanaf half april tot begin oktober (uitgez. augustus), na afspraak. Er wordt steeds een rondleiding voorzien van ongeveer anderhalf uur. Wir sprechen Deutsch, nous parlons Français, we speak English. Not Chinese, sorry! Picture Lily Lin.

Nog meer vind je op www.open-tuinen.be

"DE TUIN VAN KATRIEN EN PAUL". Zie ook "projecten/cottagetuin".

4 open tuinen op één dag, een unieke gelegenheid in eenzelfde gemeente. Op elke locatie liggen er flyers met verdere gegevens, ook een fietsroute wordt aangegeven. Telkenmale wordt er een kleine bijdrage gevraagd van maximum 2.50 euro (enkel volwassenen én voor een goed doel). U wordt warm ontvangen!

Tuin "DE MOBIELE FRUITPERS" Foto binnentuin. Meanderende beek in natuurgebiedje met veel wilde hagen en struwelen. Een grote bloemenweide en een boomgaard passen in het landschap. Een bloemenborder en veel kruidenvlakken sluiten aan met de woning.

Tuin "BOEREWEG". Zie ook "projecten/boerderijtuin".